Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین _ رضانیکنام : مزرعه پرورش الاغ که در روستای «انجم آباد» و در حریم منطقه ١٨ واقع شده، پای خیلی از شهروندان تهرانی را به این روستا باز کرده است.
احمد رضا شهرکن، متولد سال ١٣٨١ است. جوان ١٩‌ساله‌ای که ٤ سال قبل، با تلاش زیاد توانسته مجوز راه اندازی اولین مزرعه پرورش الاغ را در تهران بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او حالا ٧٠ راس الاغ دارد و برای ٢٠ نفز دیگر نیز حرفه و شغل ایجاد کرده است.

شیر الاغ کیلویی ۲۵۰ هزار، پنیر الاغ کیلویی ۳ میلیون 

محصولاتی که در این مزرعه تولید می‌شود شامل شیر تازه الاغ کیلویی ٢۵٠ هزار تومان است. اما فرآورده‌های دیگری هم از شیر الاغ به دست می‌آید مثل پنیر الاغ که فرمول ویژه‌ای در تولید آن وجود دارد که کیلویی ٣ میلیون تومان به بالا خریدوفروش می‌شود و به جز این از شیر الاغ در تولید صابون، شامپو و سایر مواد آرایشی و بهداشتی مورد استفاده می کنند. بنابراین تولیدکنندگان این نوع محصولات، مواد اولیه‌شان را از این مزرعه پرورش الاغ خریداری می‌کنند.

به گفته احمد رضا در اینجا روزی ١٠ کیلو گرم شیر الاغ تولید می‌شود که ظرف یک تا ٤ روز به فروش می‌رسد. البته در این مزرعه سهمی هم برای درمان بیماران بی‌بضاعت کنار گذاشته می‌شود که رایگان در اختیارشان قرار می‌گیرد.یکی از دلایلی که باعث شده تا احمد رضا راه اندازی مزرعه پرورش الاغ را با جدیت دنبال کند، پی بردن به خواص دارویی و درمانی «شیر الاغ» به گفته پزشکان در درمان بعضی بیماری‌ها بوده است.

دکتر «سید حسین حسینی» متخصص بیماری‌های عفونی شیر الاغ ماده غذایی نیست، داروست

شاید این سوال پیش بیاید چرا قیمت شیر الاغ کیلویی ٢۵٠ هزار تومان است درحالی که شیر گاو را در لبنیاتی‌ها کیلویی ٧ هزار تومان است. دکتر «سید حسین حسینی» متخصص بیماری‌های عفونی دراین‌باره گفت: «شیر الاغ ماده غذایی مثل شیر گاو نیست. شیر الاغ باید با نظر پزشک و به عنوان دارو و در جهت درمان بعضی بیماری‌ها استفاده شود. من درمورد درمان بعضی از بی‌مارانی که داشتم نتیجه‌های خوبی گرفتم.»
وی افزود:«در علم باستانی و پزشکی سنتی قدیم و همچنین طب کهن ایرانی آمده که در آن روزگار از شیرالاغ برای درمان برخی بیماری‌ها استفاده شده است. این شیر دارای خواص زیادی است. مثلا ایمونوگلوبین‌های فراوانی که دراین شیر وجود دارد باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود و درکنار آن به بازسازی دستگاه گوارش کمک می‌کند. مصرف شیر الاغ در درمان مواردی مثل سم‌زدایی کبد، افزایش ایمنی بدن، نابودی سلول‌های سرطانی و... تاثیرات فوق‌العاده‌ای داشته است.»

کد خبر 661331 برچسب‌ها سازمان‌ حمایت از مصرف‌ کنندگان و تولیدکنندگان محله وزارت بهداشت و درمان همشهری محله اينفوگراف همشهری آنلاین کارآفرینی روستا منطقه ۱۸ لبنیات - شیر تولید کنندگان حیوانات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان محله وزارت بهداشت و درمان همشهری محله کارآفرینی روستا منطقه ۱۸ لبنیات شیر تولید کنندگان حیوانات مزرعه پرورش الاغ هزار تومان بیماری ها شیر الاغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۹۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد افرادی که در حال طی کردن دوره درمان سرطان، در تنهایی هستند، در مقایسه با افرادی که با همنشینی همراه هستند، احتمال مرگ بیشتری دارند.
Jingxuan Zhao ، محقق و دانشمند ارشد در تحقیقات خدمات بهداشتی در انجمن سرطان آمریکا  گفت: «تنهایی و احساس منزوی شدن نگرانی رایجی در میان بازماندگان سرطان است».

به گزارش ایتنا، ژائو توضیح داد که تشخیص و درمان سرطان افراد را منزوی می‌کند و روابط اجتماعی آنها را تحت فشار قرار می‌دهد. ژائو گفت: «بیش از 18 میلیون بازمانده سرطان در ایالات متحده وجود دارد و انتظار می‌رود این تعداد تا سال 2030 به 22 میلیون نفر افزایش یابد. اکنون باید به این موضوع حیاتی بپردازیم.»

برای این مطالعه، محققان بیش از 3400 بازمانده سرطان 50 ساله و بالاتر را که به یک مطالعه با بودجه فدرال در مورد بازنشستگی و سلامت بین سال‌های 2008 تا 2018 پاسخ مثبت دادند، ارزیابی کردند. حدود 28 درصد از بازماندگان احساس تنهایی شدید و 24 درصد دیگر احساس تنهایی متوسط را گزارش کردند. محققان دریافتند افرادی که بالاترین سطح تنهایی را گزارش می‌کنند، 67 درصد بیشتر از افرادی که کمتر تنها هستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

این مطالعه در 25 آوریل در مجله شبکه ملی جامع سرطان منتشر شد. ژائو در یک نشریه خبری گفت: «آنچه لازم است، اجرای برنامه‌هایی برای غربالگری تنهایی در میان بازماندگان سرطان و ارائه حمایت اجتماعی از افراد نیازمند است. این اقدامات می‌تواند مداخلاتی مانند مشاوره سلامت روان، حمایت جامعه، مشارکت در شبکه‌های اجتماعی و ادغام این برنامه‌ها در درمان سرطان باشد.»

این مطالعه جدید یک سال پس از توصیه جراح عمومی، دکتر ویوک مورتی، درباره "اپیدمی تنهایی و انزوا" که به یک بحران بهداشت عمومی کم‌توجه تبدیل شده است، انجام شد. مورتی در یک انتشار خبری گفت: « روابط ما منبعی برای درمان و بهزیستی است که پنهان می‌شود، روابطی که می‌تواند به ما کمک کند زندگی سالم‌تر، کامل‌تر و سازنده‌تری داشته باشیم. با توجه به پیامدهای سلامتی قابل توجه تنهایی و انزوا، ما باید ایجاد ارتباط اجتماعی را به همان شیوه‌ای که دیگر مسائل مهم بهداشت عمومی مانند تنباکو، چاقی و اختلالات مصرف مواد را در اولویت قرار داده‌ایم، در اولویت قرار دهیم.» 

دیگر خبرها

  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟