Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- خبرگزاری رسمی روسیه در مطلبی توهین‌های اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران را شایسته خود او دانست.

 خبرگزاری روسی اسپوتنیک در تحلیلی درباره اظهارات هتاکانه ضدایرانی اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، نوشت: در یکی از برنامه‌های رادیویی آقای ترامپ تهدید‌های کذایی نثار ایرانی‌ها کرد و از الفاظ رکیک در شان خود، در قبال ایرانی‌ها استفاده کرد؛ البته ایرانی‌ها متوجه هستند همه این دست و پا زدن‌های آقای ترامپ به دلیل مشکلات داخلی است که وی با آن مواجه شده و نزدیک شدن وی به شکست مفتضحانه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب آمده است: همه هم متوجه هستند که آقای ترامپ طبل توخالی بیشتر نیست و بیشتر به دنبال بازی نمایش‌هایی است که از سوی دیگران برایش نوشته شده تا بلکه آرای برخی به قول معروف لات و لوت‌های آمریکایی را به دست آورد، چون به خوبی می‌داند هیچ آدم حسابی‌ در آمریکا حاضر نیست به او رای دهد.
شاید هم بخواهد در این چند صباح باقیمانده رضایت خاطر عرب‌های خلیج فارس و اسرائیلی‌ها را به دست بیاورد تا شاید لحظه‌های آخر غرق شدن‌اش چوب خشکی برایش بیندازند. از همه این‌ها بگذریم، تصور اینکه آمریکا تسلیحات کشتار جمعی آنچنانی در اختیار دارد و وی دیگران را تهدید به استفاده از این‌ها می‌کند، یک تصویر بسیار اشتباه است. ایرانی‌ها هم خدایی دارند که از آن‌ها حمایت می‌کند و در کنار حق ایستاده. آیا ماجرای صحرای طبس را فراموش کرده‌اید؟
اگر کرسی قدرت به کسی وفا کرده بود امروز به ترامپ نمی‌رسید
در هر جایی از جهان که آمریکایی‌ها ورود کرده‌اند در نهایت، با شکست‌های مفتضحانه خارج شدند، اگر آقای ترامپ می‌خواهد می‌تواند این بار هم امتحان کند ببیند چه بلایی سرشان می‌آید. ظلم و ستم هیچ وقت پایدار نیست و همه زورگویان در تاریخ بشریت به زوال می‌روند و اگر کرسی قدرت به کسی وفا کرده بود امروز به آقای ترامپ نمی‌رسید.
هزاران سال است که بسیاری تلاش کردند ایران و ایرانی‌ها را نابود کنند، اما آن‌ها رفتند و ایران و ایرانی‌ها ماندند و پایدار خواهند ماند. آقای ترامپ نباید فراموش کند که بیش از ۲۴۰ پایگاه مربوط به نیرو‌های آمریکایی در منطقه در تیررس ایرانی‌ها است و ایرانی‌ها نشان داده‌اند که هیچ ابایی از هدف قرار دادن آن‌ها ندارند و اگر می‌خواهد می‌تواند امتحان کند.
بیشتر بخوانید
اظهارات وقیحانه ترامپ علیه ایران
ایرانی‌ها همه جایی که برای آمریکایی‌ها درد دارند را به خوبی رصد کرده‌اند و می‌توانند کاری کنند که فریاد بنفش کاخ سفید و ساکنین‌اش تا ته گیتی شنیده شود. آقای ترامپ نباید فراموش کند که سال‌ها است همه متحدین آمریکا با همه تسلیحات ممنوعه‌ای که آمریکا در اختیارشان قرار داده توان آن را ندارند حریف متحدان ایران در منطقه شوند و نمونه‌های بسیار با ارزش انصارالله یمن و رزمندگان فلسطینی در باریکه غزه هستند؛باریکه‌ای که کلا ۳۶۰ کیلومتر مربع مساحت دارد و در برخی نقاط آن پنج تا شش کیلومتر بیشتر به قول نظامی‌ها عمق ندارد، اما توانسته شبانه روز اسرائیلی‌ها را عزا کند.
دلیرمردان ایرانی برای اینکه پوزه نیروهای  آمریکایی را به زمین بزنند لحظه شماری می‌کنند
اگر مردم باریکه غزه با اسرائیل -که متحد شماره یک آمریکا در جهان به شمار می‌آید- و پیشرفته‌ترین تسلیحات آمریکایی را در اختیار دارند، اینگونه کرده‌اند تصور کنید که ایرانی‌ها می‌توانند چه بلایی سر آمریکایی‌ها بیاورند، باریکه غزه به اندازه نصف شهر تهران هم نمی‌شود. شاید بد نباشد مشاوران آقای ترامپ به وی گوشزد کنند که ایرانی‌ها دهه‌ها هست خود را برای رویارویی با آمریکا آماده می‌کنند و اگر تا به حال نیرو‌های آمریکایی جسارت نکردند به ایران زمین حمله کنند به این دلیل است که می‌دانند دلیرمردان ایرانی برای اینکه پوز آن‌ها را به زمین بزنند لحظه شماری می‌کنند.
در انتهای این مطلب امده است: آقای ترامپ بد نیست توجه داشته باشد اگر نماد احزاب (آمریکا) فیل و الاغ است، نماد ایرانی‌ها «شیر» است و تصور نکند اگر دندان‌های شیر را می‌بیند به معنای لبخند زدن شیر نیست، این دندان‌ها برای چیز دیگری تیز شده. البته ایرانی‌ها همه این رفتار‌ها و کردار‌ها را ثبت می‌کنند، ولی با خوشحالی نشسته‌اند شرایط شما را نگاه می‌کند و لبخند می‌زند که کارتان به کجا رسیده. امری که پر واضح است این می‌باشد که کم کم نفرین (سپهبد شهید) سلیمانی خود را نشان می‌دهد و جهان روز‌های سیاه شما را خواهد دید. آن روز‌های سیاه الان نیست، حالا مانده است.    باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آقای ترامپ ایرانی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۰۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • فرش، سفیر فرهنگی ایرانیان در دنیا/ هنرمندانی که رج به رج عشق می‌بافند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • تصادف مرگبار اتوبوس ایرانیان در ارمنستان
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • (ویدیو) فرآیند پرورش و فرآوری گوشت الاغ، اسب و زالو
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی