Web Analytics Made Easy - Statcounter

در کشور ما شغل‌های زیادی وجود دارد که گاهی به دلیل ریسک زیاد آن خاص بوده و یا با توجه به ویژه بودن آن شغل مورد توجه رسانه‌ها و مردم قرار گرفته است، ولی برخی شغل‌ها و طرح‌های اشتغالی هم هستند که به دلیل نگاه اجتماعی که به آن‌ها می‌شود کسی به سراغ آن نمی‌رود.

برای معرفی یکی از این نوع شغل‌ها، عازم دهستان «پسکلوت» گناباد و در ۲۵ کیلومتری از شهر به روستای حاجی‌آباد می‌رویم و از نزدیک شاهد طرحی اشتغالی هستیم که شاید در کشور کسی تا حالا به سراغ آن نرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وارد روستا که می‌شویم جنب و جوش مردم نشان از زنده بودن این روستا دارد و وقتی جوان‌ها را می‌بینیم خوشحال می‌شویم که هنوز روستا‌های ما خالی از جوانان نیست و مهاجرت به شهر را پیشه خود نکرده‌اند.

از اهالی سراغ علی اکبر جمهوری را می‌گیریم همه در روستا و شهر گناباد او را خوب می‌شناسند و برخی‌ها حتی در روستا به دیدنش آمده‌اند.

پس از پیدا کردن این کارآفرین در جمع اهالی روستا، ما را همراهی مان می‌کند تا به سمت محل کارش برویم.

علی اکبر جمهوری؛ نخستین پرورش‌دهنده الاغ و تولید کننده شیر آن در ایران است که کار خود را از سال ۱۳۹۵ آغاز کرده و در طول مسیر نیز از رنج‌های شروع به کارش می‌گوید.

او الاغ‌ها را از شهر‌هایی مانند سراوان به روستای «حاجی‌آباد» می‌آورد و در اینجا پرورش و از شیر و عنبر نسارای آن استفاده می‌کند.

جمهوری می‌گوید: کار در کشور ما و سرمایه فراوان است فقط باید نگاه درستی به آن شود و همین پرورش الاغ در ایران درآمد بدی ندارد، اما کسی به سراغ آن نمی‌رود، من برای نخستین بار در ایران این کار را کردم تا خجالت سایرین و حتی همین جوانان روستای حاجی‌آباد بریزد و آن‌ها هم بتوانند کار کنند.

وی ادامه می‌دهد: برای شروع کارم به همه نهاد‌ها و مسئولین مراجعه کردم، ولی تنها نهادی که به صورت واقعی حمایت کرد کمیته امداد امام خمینی (ره) بود که با تسهیلات مشاغل خانگی که دادند کار ما شروع شد و حتی خود رئیس کمیته امداد آقای آریانژاد مشاور طرح شد تا کار‌ها بهتر انجام شود.

این کارآفرین گنابادی بیان می‌کند: برای این طرح مجوز رسمی هم گرفتیم، ولی به عنوان مثال مدیرجهاد کشاورزی که باید نظارتی بر آن داشته باشد حتی یکبار هم حاضر نشده از مجموعه ما بازدید کند.

این روستایی پرتلاش ادامه داد: در حال حاضر یک الاغ نر حدود ۵ میلیون تومان قیمت دارد و هر شیشه شیر الاغ هم حدود ۳۰ هزار تومان می‌فروشیم، اما اگر باز هم کسی وارد کار شود و تبلیغات درستی انجام دهد میزان درآمد آن بد نیست و در حال حاضر من و خانواده‌ام مشغول به کار در این طرح هستیم.

جمهوری می‌گوید از خیلی نقاط کشور مشتری دارم که برای خرید شیر و یا عنبرنسارا به اینجا می‌آیند و از سویی خودم محصولاتم را تا تبریز ارسال کرده‌ام.

وی مباحث درمانی زیادی را برای شیر الاغ بر می‌شمارد و بیان می‌کند: مشکل اصلی ما که حتی نمی‌توانیم کار را گسترش دهیم دریافت کد بهداشتی است، زیرا در سیستم وزارت بهداشت برای این گونه موارد پیش‌بینی صورت نگرفته است. اگر کد بهداشتی برای ما صادر شود می‌توانیم حتی محصولاتمان را صادر کنیم و هم طرح را گسترش دهیم و از جوانان همین روستا به کارگیری کنیم.

وی یکی دیگر از مشکلات خود را عدم تعریف شدن کد بیمه تامین اجتماعی برای این گونه مشاغل اعلام کرد و گفت البته این مشکل با پیگیری‌هایی که صورت گرفته در حال برطرف شدن است.        

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرگرمی الاغ گناباد عنبر نسارا علی اکبر جمهوری پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۷۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران

تین نیوز

 نخستین قرارداد راه اندازی راه آهن در ایران مربوط به راه آهن تهران به شهر ری به طول ۸۷۰۰ متر بود که در سال ۱۲۶۱ شمسی از سوی ناصرالدین شاه قاجار به فابیوس بوآتال فرانسوی واگذار شد.

 بوآتال چند سال بعد قرارداد خود را به شرکت بلژیکی «آتلیرز دِ توبیز» واگذار کرد و این شرکت براساس قراردادی ۹۹ ساله دست به احداث خط آهنی زد که زائران تهرانی را به شهر ری و زیارت حضرت عبدالعظیم می برد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز،  برای راه اندازی قطار، ۴ لکوموتیو بین سال های ۱۲۶۵ تا ۱۲۸۳ شمسی وارد ایران شد که اولین لوکوموتیو را «پارس» نام گذاری کرده بودند.

 این خط آهن تا اوایل دوره رضاشاه فعال بود و کار می کرد و بعد برای همیشه از دور خارج شد و فقط بقایای آن در معدود بخش های مسیر تهران به شهر ری باقی است.

 این تصاویر همان قطار قدیمی یا «ماشین دودی» است. یکی آن را در حال عبور از دروازه شهر ری نشان می دهد و دیگری، قطار متوقف شده در ایستگاه تهران را به نمایش می گذارد.

 عکس از: آنتوان سوریوگین

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری نخستین همایش خوشنویسی «کاتبان وحی» + تصویر
  • (ویدیو) فرآیند پرورش و فرآوری گوشت الاغ، اسب و زالو
  • عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است
  • هرگز تحریم‌ها در ایران به نتیجه نخواهد رسید
  • رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است