Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نخستین پرورش‌دهنده الاغ در ایران معتقد است کمتر کسی حاضر است ریسک کار وی را صورت دهد و اساسا نوع نگاه به این حیوان صحیح نیست. ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۵ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، در کشور ما شغل‌های زیادی وجود دارد که گاهی به دلیل ریسک زیاد آن خاص بوده و یا با توجه به ویژه بودن آن شغل مورد توجه رسانه‌ها و مردم قرار گرفته است ولی برخی شغل‌ها و طرح‌های اشتغالی هم هستند که به دلیل نگاه اجتماعی که به آنها می‌شود کسی به سراغ آن نمی‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای معرفی یکی از این نوع شغل‌ها، عازم دهستان «پسکلوت» گناباد و در 25 کیلومتری از شهر به روستای حاجی‌آباد می‌رویم و از نزدیک شاهد طرحی اشتغالی هستیم که شاید در کشور کسی تا حالا به سراغ آن نرفته است.

وارد روستا که می‌شویم جنب و جوش مردم نشان از زنده بودن این روستا دارد و وقتی جوان‌ها را می‌بینیم خوشحال می‌شویم که هنوز روستاهای ما خالی از جوانان نیست و مهاجرت به شهر را پیشه خود نکرده‌اند.

از اهالی سراغ علی اکبر جمهوری را می‌گیریم همه در روستا و شهر گناباد او را خوب می‌شناسند و برخی‌ها حتی در روستا به دیدنش آمده‌اند.

پس از پیدا کردن این کارآفرین در جمع اهالی روستا، ما را همراهی مان می‌کند تا به سمت محل کارش برویم.

پرداخت وام حمایت از اشتغال در دوقسط/جزئیات ضمانت تسهیلات حمایتی دولت برای کسب و کاررئیس دانشگاه هنر: "عکس" رسانه‌ای رسا برای نمایش فضای اشتغال در جامعه استایجاد اشتغال برای 60 جوان خوزستانی؛ تولید 15هزار ماسک روزانه در کارگاه تولید صنعتی ماسک

علی اکبر جمهوری؛ نخستین پرورش‌دهنده الاغ و تولید کننده شیر آن در ایران است که کار خود را از سال 1395 آغاز کرده و در طول مسیر نیز از رنج‌های شروع به کارش می‌گوید.

 او الاغ‌ها را از شهرهایی مانند سراوان به روستای «حاجی‌آباد» می‌آورد و در اینجا پرورش و از شیر و عنبر نسارای آن استفاده می‌کند.

جمهوری به خبرنگار تسنیم در گناباد می‌گوید: کار در کشور ما و سرمایه فراوان است فقط باید نگاه درستی به آن شود و همین پرورش الاغ در ایران درآمد بدی ندارد اما کسی به سراغ آن نمی‌رود، من برای نخستین بار در ایران این کار را کردم تا خجالت سایرین و حتی همین جوانان روستای حاجی‌آباد بریزد و آنها هم بتوانند کار کنند.

وی ادامه می‌دهد: برای شروع کارم به همه نهادها و مسئولین مراجعه کردم ولی تنها نهادی که به صورت واقعی حمایت کرد کمیته امداد امام خمینی(ره) بود که با تسهیلات مشاغل خانگی که دادند کار ما شروع شد و حتی خود رئیس کمیته امداد آقای آریانژاد مشاور طرح شد تا کارها بهتر انجام شود.

این کارآفرین گنابادی بیان می‌کند: برای این طرح مجوز رسمی هم گرفتیم ولی به عنوان مثال مدیرجهاد کشاورزی که باید نظارتی بر آن داشته باشد حتی یکبار هم حاضر نشده از مجموعه ما بازدید کند.

این روستایی پرتلاش ادامه داد: در حال حاضر یک الاغ نر حدود 5 میلیون تومان قیمت دارد و هر شیشه شیر الاغ هم حدود 30 هزار تومان می‌فروشیم اما اگر باز هم کسی وارد کار شود و تبلیغات درستی انجام دهد میزان درآمد آن بد نیست و در حال حاضر من و خانواده‌ام مشغول به کار در این طرح هستیم.

جمهوری می‌گوید از خیلی نقاط کشور مشتری دارم که برای خرید شیر و یا عنبرنسارا به اینجا می‌آیند و از سویی خودم محصولاتم را تا تبریز ارسال کرده‌ام.

وی مباحث درمانی زیادی را برای شیر الاغ بر می‌شمارد و بیان می‌کند: مشکل اصلی ما که حتی نمی‌توانیم کار را گسترش دهیم دریافت کد بهداشتی است زیرا در سیستم وزارت بهداشت برای این گونه موارد پیش‌بینی صورت نگرفته است. اگر کد بهداشتی برای ما صادر شود می‌توانیم حتی محصولاتمان را صادر کنیم و هم طرح را گسترش دهیم و از جوانان همین روستا به کارگیری کنیم.

وی یکی دیگر از مشکلات خود را عدم تعریف شدن کد بیمه تامین اجتماعی برای این گونه مشاغل اعلام کرد و گفت البته این مشکل با پیگیری‌هایی که صورت گرفته در حال برطرف شدن است.

گزارش از یاسرسالاری گناباد

انتهای پیام/281/ش

R41347/P4001/S6,1188/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است

ناصر چیتگر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سایت ۲۴۰ هکتاری گناباد بزرگترین سایت برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان خراسان رضوی است اظهار کرد: پنج هزار واحد مسکونی در این سایت احداث می‌شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گناباد از واگذاری حدود یک هزار و ۱۰۰ قطعه زمین از این سایت به متقاضیان دارای شرایط بر اساس قرعه‌کشی خبر داد و افزود: در این زمین‌ها که هر قطعه به دو نفر واگذار شده است در مجموع دو هزار و ۱۸۸ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن ساخته می‌شود.

وی با بیان اینکه ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن گناباد در ۱۲ سایت در حال اجرا است گفت: ۹۷۰ واحد نهضت ملی مسکن گناباد در مرحله پی ریزی (فوندانسیون)، ۵۲۰ واحد اسکلت بندی و سقف و همچنین ۲۰۰ واحد نازک کاری و مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

گفتنی است؛ عملیات اجرایی سایت ۲۴۰ هکتاری نهضت ملی مسکن گناباد ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور خدایی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی آغاز شد.

کد خبر 6089779

دیگر خبرها

  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • تجمع دانشگاهیان گناباد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری نخستین همایش خوشنویسی «کاتبان وحی» + تصویر
  • بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است
  • (ویدیو) فرآیند پرورش و فرآوری گوشت الاغ، اسب و زالو
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است
  • هرگز تحریم‌ها در ایران به نتیجه نخواهد رسید
  • رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است